Invigning av Surfbukten

Idag invigdes (eller snarare invigs, eftersom det medan jag skriver fortfarande pågår) Surfbukten på Frösön, en rolig eventyta vid Frösöbrons fäste på skärgårdssidan. Här ska det köras det zipline, fikas på café, hoppas på studsmattor, liras beachvolley och en hel del andra saker under hela sommaren. Idag var det fulltjockt med folk och det är det här som jag menar har saknats i Östersund så länge jag har bott här – sommarhappenings! Nu har i och för sig just Surfbukten funnits några år men det växer för varje sommar vilket är skitkul!

Vaddå, saknas det sommarhappenings i Östersund? Yranveckan med Stråket finns ju? Ja, det är guld när restaurangerna slår upp sina provisoriska matställen nere i Badhusparken men det är ju bara för en vecka per år ungefär. Inte hållbart! Nu hoppas i alla fall jag att Surfbukten kan få fler att tänka om, det behövs fler evenemang under sommarmånaderna i Vinterstaden som lockar alla typer av besökare.

Härligt hur som helst, med lite liv där nere nu och det är ju på vägen till jobbet för mig på mornarna. Kanske ska stanna där och fika till och från de sista veckorna innan semestern…

Surfbukten på Frösön / Östersund

Surfare i surfbukten på Frösön

Surfare i surfbukten på Frösön

Surfare i surfbukten på Frösön

Bror fångade Dryden
Bror fångade mig som fångade en bild (se nedan).

Skärgår'n med Ås i bakgrunden

Ångaren på Storsjön

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.