Det blev inte bara härliga stillbilder från Zanzibar, jag körde även lite rörligt både med mobilen runt om på ön och en lånad GoPro när vi snorklade och dök. Nu har jag klippt ihop det materialet (avd. saker man gör på 38000 fot och flightmode råder) och gjort en kortfilm från Zanzibar av det, som numera huserar på Youtube. För enkelhetens skull lägger jag upp den direkt här.

Alltså. Varje gång jag tittar på bilder och nu ser den här filmen så blir jag så jädrans glad. De här upplevelserna som vi hade på ön kommer jag att ha med mig länge och framförallt vår lyckade kombination mellan skönt liv med stränder och dagar fyllda med aktiviteter i perfekt tempo. Semester när den är som absolut bäst.

Så. Moments of Zanzibar. Från mig. Till er. Och om ni fortfarande inte har några planer för den kommande julen så… ja, just saying.

Filmat med: iPhone 6 Plus, GoPro Hero 3
Klippt med: iMovie för iOS9

17 KOMMENTARER

  1. Precis Anna, det är också enkelt att visa upp. Korta klipp är grejen och att hålla filmen ganska kort även på det stora hela. Ingen orkar titta på råmaterial i en timme medan presentatören bläddrar bland massa filmfiler.

  2. Resfredag, alltså. Det kändes nästan overkligt när vi satt där på båten och lät benen hänga ner i vattnet. Känslan var lika märklig som magnifik!

  3. Ja, skumpig är ju bara förnamnet! Förutom att vägarna i sig var i ganska dåligt skick så hade de ju mer fartgupp än i Trollhättan. Fattade ingenting först men det gick ju snart upp för mig – de kör ju ändå på som galningar, vissa.

SKICKA KOMMENTAR