Blogguppmärksamheten

Tiden bara rusar iväg och jag tänkte ju redan förra veckan berätta om lite blogguppmärksamheten jag fått det senaste. Men, någonstans försvann dagarna med jobb i Stockholm och massa annat.

Hur som helst. Förra lördagen var jag med i en intervju hos Svenska Resebloggar. Om bloggen. Om mig. Om resorna. Läs gärna intervjun här, i inlägget Möt resebloggaren Traveler’s Edition – dryden.se.

Även Sanna tipsar om bland annat den här bloggen i sitt inlägg om att roadtrippa runt om i världen, plus en massa andra sköna resefrossande inlägg om att köra bil lite här och var. Alltså, det är något speciellt med att sätta sig bakom ratten och ge sig ut på vägarna. I Sverige. Och utomlands. Behöver ni roadtripinspiration så är det här verkligen ett inlägg att läsa.

Även Daniela på Discovering the planet har med ett av mina inlägg i sin lista över reseinspirerande texter. När jag sågar New York strax under fotknölarna. Ja, även sådana inlägg gillas alltså. Noterar det för framtiden…

På tal om roadtrips. Jag måste bara få skicka er vidare till Helena på Oh Darling och Katarina på Äntligen vilse och deras fantastiska roadtrip i Lettland från tidigare i höstas. Så nära oss. Men ändå så långt borta. Tydligen, eftersom jag själv inte gjort mer än mellanlandat i Riga en gång. Läs inläggen, de har mycket vackert i sig!

Ännu en liten uppmärksamhetsgrej fick jag i Att resa-poddens avsnitt om kryssningar, där de tipsade om den här bloggen. Jo, det är ju snart tre år sedan vi var iväg men jag minns det fortfarande som igår. Kryssning ska jag göra igen, helt klart. Både Resfredag och Livet från den ljusa sidan, som driver podden i fråga, har nu dessutom varit iväg på en weekendkryssning. Riktigt fin, av Instagram och blogginlägg att döma. Läs inläggen Det ljuva kryssningslivet och En hel dag till havs – och resan med bästa ligan så förstår ni!

…och på tal om roadtrip. Igen. Ett litet minne från min egen i Schweiz för ett par år sedan. Blir sugen bara jag ser en motorväg och skyltar till ställen långt långt borta.

Roadtrip i Schweiz
Roadtrip i Schweiz 2014.

12 KOMMENTARER

  1. Åh, välförtjänt, grattis! Och roadtrips ger mig svåra anfall av dagdrömmeri. Finns fasen inget bättre, förutom möjligen fjäll till fots då. Men de kan ju med fördel kombineras!

    • Det är ju en väldigt bra kombo Katta, roadtrip för vandring. Finns ju få saker som slår att komma tillbaka sådär lagom mör i kroppen och sätta sig i en skön bil och rulla hemåt. 🙂 Ingen V60 på gång?

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.