Ibland behövs det faktiskt inte mer. En arbetsdag där en förkylning förhoppningsvis är på väg ur kroppen. En mini-roadtrip till Åre post-work. En god middag på det så interiört vackra Copperhill Mountain Lodge högt ovanför byn. Vida vyer över Åresjön. Och Zlatans lilla bygge precis granne med hotellet, som jag givetvis fastnade med blicken på.

Faktum är att det var ett alldeles jättebra sätt att fira en födelsedag på. Sådär lagom. Jag. Maria. Egentid. Lugnt. Stilla. Och fint.

Sedan får jag se om jag gör en recension av restaurangbesöket. Men förmodligen.

Nu ska jag jobba ut förkylningen ur kroppen så att jag kan köra den sista träningen innan Göteborgsvarvet. Bra tajming, hoppas jag i alla fall, att förkylningen dök upp nu och inte om två veckor. Slår dock aldrig fel. Jag är alltid lite mer hypokondriker veckorna före 21km Varvet.

Entrén till CopperhillCopperhill i Åre Efterätt på Copperhill i Åre

Dryden på Copperhill
Foto: M. CarlssonMysig miljö på Copperhill

1 KOMMENTAR

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här