Det regnar. Nästan hela den här veckan har regnat bort men ärligt talat, jag känner inte att det gör så mycket. Jag jobbar och sitter inne hela dagarna medan det blöta smattrar mot rutan. En mugg kaffe på bordet och ett tappert försök att hålla motivationen uppe medan i princip alla kollegor är på ledighet. Alltså, med tanke på att jag har tagit semester i augusti så klagar jag inte så mycket över det heller. Tiden kommer, och så vidare.

I torsdags såg vi första halvlek av Östersunds FK:s kvalmatch till Europa League. Vi tog storbildsskärmen på Hofvallen men eftersom vi inte planerat besöket så var kläderna därefter. Fotbollsmatch i juli betyder inte shorts. Det betyder mössa, vantar, dunjacka och paraply. Vi kapitulerade och stack hem.

Igår fick vi så äntligen lite solsken och okej sommarväder så då passade jag på att både vara lite hundvakt, kattvakt och tvätta bilen. Framåt kvällen blev det grillning och så blev det en ganska behaglig sommardag och kväll ändå i slutändan. De duggar inte direkt tätt 2017. Under natten har United inlett sin försäsong i Los Angeles och ett knippe nyförvärv är på planen och bekantar sig med den röda tröjan. Och jag har börjat fundera på höstens/vinterns tänkbara långresa och vart jag egentligen vill åka. Juli i ett nötskal.

Dryden & Vassi Vassi

Idag är det söndag och ordningen är återställd. Ute smattrar regnet, själva signumet för Jämtland, juli och 2017 och jag sitter inne med ännu en mugg kaffe. Men ärligt talat, jag känner inte att det gör så mycket. Det heller.

Det vore väl för golfen då…

Regn i Skärgår'nRegn i Skärgår'n

6 KOMMENTARER

    • Ställen med berg tänker jag. Förutom Schweiz då, som jag förhoppningsvis kommer iväg till i september. Men tänker nog någon långresa men har inte riktigt landat i vad jag vill. Kapstaden lockar som tusan, Peru också (utan att ha gjort klimatresearch på det sistnämnda).

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här