Kommande resor

Det finns nästan alltid en eller flera resor planerade. Här är både de senast genomförda samt mina kommande resor, både bokade och de som är i planeringsstadiet. Är du verksam inom någon av destinationerna eller vill ditt företag på något sätt synas på bloggen i samband med inläggen kring resorna, kontakta mig.

2017 års genomförda resor

Balkan-roadtrip, augusti 2017

En för mig outforskad del av Europa ska upptäckas i augusti, tillsammans med sambo och två barn. Just nu är några dagar i Kotor spikade samt avslutande dagar i Split. Däremellan ska Dubrovnik, Sarajevo och Mostar hinnas med. Förslag på upplevelser är välkomna. Vill du samarbeta med inlägg eller dylikt, kontakta mig.

Roadtrip på Balkan

Belgien, augusti 2017

Belgien har jag inte varit i sedan 1992 och den här gången ska Flandern besökas. Det finns inga spikade planer för den här resan men önskemål är ölprovning och första världskriget-platser.

Flandern

Schweiz, september 2017

En pressresa till ett av mina favoritländer! Den här gången är planen att upptäcka de mer centrala delarna och huvudtemat den här gången är trakterna kring Interlaken i mitten av landet. Det här kan bli en riktig drömresa, för mig som älskar höga berg och djupa dalar!

Östersund - Zürich

Preliminärt: Island, hösten 2017

Tankar finns på att göra en kombinationsresa där både Toronto/Montreal och Island får plats men prioritet ligger på Island, där jag aldrig tidigare varit. Jag tänker mig heta källor, karga landskap, vulkanmiljöer och ljuvliga vidder. Förslag på upplevelser är välkomna. Vill du samarbeta med inlägg eller dylikt, kontakta mig.

Island