Kommande resor

Det finns nästan alltid en eller flera resor planerade. Här är både de senast genomförda samt mina kommande resor, både bokade och de som är i planeringsstadiet. Är du verksam inom någon av destinationerna eller vill ditt företag på något sätt synas på bloggen i samband med inläggen kring resorna, kontakta mig.

2017 års genomförda resor

Mauritius, januari

När januari är som mörkast och innan skidsäsongen har dragit igång på riktigt, då passar det perfekt med en varm och skön destination. 2018 års tripp går till den här lilla önationen strax öster om Madagaskar och den afrikanska kusten och jag flyger dit i en av KLM:s 787-9 Dreamliner. Spännande även det. Vill du samarbeta med inlägg, hotellnätter eller dylikt, kontakta mig.

Kommande resa - Mauritius

London, februari

Sedan förra vintern kör EasyJet söndagsflighter direkt mellan London Gatwick och Östersund. Väldigt fint alternativ och ännu bättre blir det när flygbolaget, tack vare att Östersund möter Arsenal i Europa League, sätter in torsdagsflyg under ett par veckor också. När en tur-och-retur torsdag till söndag går lös på drygt 900 spänn så var jag tvungen att slå till. Brittiska öarna för tredje gången på ett år – tackar! Vill du samarbeta med inlägg, hotellnätter, hyrbil eller dylikt, kontakta mig.

Östersund till London Gatwick

Färöarna, mars

Ännu en karg destination, efter både Svalbard och Island under 2017. På pappret lite mer grönskande och det känns helt fantastiskt lockande med dess dramatiska natur där ute i Atlanten. Så, när SAS körde priskampanj var det lätt att haka på. Färöarna, vi ses snart! Vill du samarbeta med inlägg, hotellnätter, hyrbil eller dylikt, kontakta mig.

Kommande resa - Färöarna