Kommande resor

Det finns nästan alltid en eller flera resor planerade. Här är den kommande periodens resor, så väl bokade och klara som till planeringsstadiet. Är ni verksamma inom någon av destinationerna eller vill ni på något sätt synas på bloggen i samband med inläggen kring resorna, kontakta mig.

New York, april 2017

Bokat! Andra besöket i New York och det kommer bli viss del av återbesök och självklart några nya saker. På listan för återbesök står Ellis Island, World Trade Center och eventuellt en helikoptertur. Nytt blir Harlem, minst en takbar samt djupare besök i Little Italy och China Town. Vill du samarbeta med inlägg eller dylikt, kontakta mig.

Kommande resor - New York

Dubai, april 2017

Bokat! Förstagångsbesök i emiratet och staden är just nu i planeringsstadiet. På önskelistan står ökentur, besöka den berömda Dubai Marina, åka ut på Jumeirah Palm Island och åka upp i Burj Khalifa. Vill du samarbeta med inlägg eller dylikt, kontakta mig.

Kommande resor - Dubai

Svalbard, juni 2017

Bokat! Midnattssol och öde karga landskap är vad som väntar och jag älskar det, plus kontrasterna till storstädernas puls! På önskelistan står valsafari och att få skymta det unika djurlivet på de här breddgraderna. Förslag på upplevelser är välkomna. Vill du samarbeta med inlägg eller dylikt, kontakta mig.

Kommande resor - Svaldbard