Kontakt & samarbete

Samarbeten och produkttester

Bloggen är öppen för samarbeten i form av press/bloggresor, artiklar, blogginlägg, annonsering, produkttester och dylikt. Innan en förfrågan skickas iväg kan det vara bra att ta notis om följande:

  • Materialet ska lämpa sig väl och matcha övrigt innehåll på bloggen.
  • Jag producerar allt material själv (bilder och grafik kan undantas).
  • Åsikter och synvinklar är alltid mina egna och går alltid i första hand.
  • Alla samarbeten märks på något sätt ut.
  • Mediakit kan fås mot förfrågan, använd kontaktuppgifterna nedan.

För läsarna – märkning av samarbeten och sponsring

Samarbeten och sponsring kan ske på olika sätt och det kan i texterna ibland uppfattas som dolt. För att undanröja alla tvivel märks därför alla samarbeten och sponsrade inlägg ut i anslutning till inlägget. Det som ni kan vara säkra på är att material i form av text och bild* alltid är mitt eget och att mina åsikter alltid är personliga. Inlägg som inte är märkta men där produktnamn, företag eller annat förekommer är alltså inte sponsrade, även om det kan verka så.

* viss grafik kan vara undantagen

Bloggen – igår och idag

Sedan 1996 har jag haft personliga hemsidor och dagböcker online, som uppdaterats mer eller mindre frekvent. 2003 skaffades domänen dryden.se och 2006 blev det en blogg i det formatet den har idag. Runt 2011 började de mer reserelaterade kategorierna att växa och sedan 2014 ingår bloggen i nätverket Svenska Resebloggar. 2015 fick den titeln Traveler’s Edition och idag publiceras inlägg flera gånger per vecka, ofta dagligen. Bloggen är också medlem i nätverket Influencers of Sweden, Sveriges första yrkesnätverk för digitala influerare.

2016 ökade trafiken markant och bloggen har syntes i nationell media, tävlingar samt hos andra resebloggare. På Instagram ökar följarskaran stadigt och en hel del bilder återpostas emellanåt av större konton, såväl svenska som internationella, med både fem- och sexsiffrig publik.

Vad bloggen står för

Bloggen ska ge potentiella resenärer inspiration, tips och guider kring resor så väl utomlands som i Sverige. Läsarna ska få en ärlig bild av resandet som lyfter både positiva upplevelser samt sådant som landade under förväntningarna. Att resa är i grund och botten något fantastiskt, roligt och utvecklande men det handlar inte heller enbart om rosa fluff, en paraplydrink i solnedgången och en bekymmersfri tillvaro.

Kontaktuppgifter

För frågor, mediakit, samarbeten, bildköp, produkttester, pressinbjudningar eller annat – skicka ett mail till daniel@dryden.se eller använd formuläret nedan.