Om bloggen

Traveler’s Edition är en prisbelönt reseblogg och Youtube-kanal och en av Sveriges bästa* i sin kategori. Jag vill inspirera dig som gillar att resa själv eller i par, som är aktiv på resorna och som uppskattar ärliga blogginlägg som lyfter alla aspekter av resandet, bra som mindre bra. Resor är i grund och botten något alldeles fantastiskt men ibland blir det inte riktigt som det var tänkt heller. Här ger jag min personliga och ärliga vinkling i form av texter, bilder och filmer.

Enligt Expressen och Travelmarket.

Hur vet du att det är reklam eller samarbete?

Bloggen är fri från annonser och banners för att ge dig som läsare en så bra upplevelse som möjligt. Däremot förekommer det ibland sponsrade inlägg och annat redaktionellt material som på något sätt är samarbete. Alla dessa inlägg är på något sätt märkta, antingen inledningsvis eller i slutet av texten. Här finns exempel på hur det kan se ut:

Vissa ej märkta inlägg kan verka sponsrade då de innehåller produktlänkar eller omnämnande av destinationer, företag eller produkter. Dessa är ej sponsrade, till exempel Fem julklappstips för resenörden eller testet av mina AKG-hörlurar.

Kontaktuppgifter

Har du några frågor kring innehållet eller annat, använd formuläret nedan.