PR & policy

Längst ner på denna sida finns kontaktuppgifter.

Samarbeten och produkttester

Bloggen är öppen för samarbeten i form av press/bloggresor, artiklar, blogginlägg, annonsering, produkttester och dylikt. Jag garanterar aldrig synlighet på bloggen gällande press/produktutskick men chansen är högre om det finns en tydlig koppling.

Innan en förfrågan skickas, vänligen notera följande:

  • Materialet ska lämpa sig väl och matcha övrigt innehåll på bloggen.
  • Jag producerar allt material själv (bilder och grafik kan undantas).
  • Åsikter och synvinklar är alltid mina egna och går alltid i första hand. Omdömen, åsikter och recensioner går ej att köpa. 
  • Alla samarbeten märks på något sätt ut (exempel).
  • Mediakit kan erhållas mot förfrågan, använd kontaktuppgifterna nedan.

Målgrupp och inriktning

Bloggen riktar sig primärt till par- och ensamresenärer med fokus på aktiva resor. Den ska med levande texter och målande bilder ge inspiration, tips och guider kring resor så väl utomlands som i Sverige. Läsarna ska få en ärlig bild av resandet som lyfter både positiva upplevelser samt sådant som landade under förväntningarna.

Upphovsrätt & copyright

Bloggen drivs av Daniel Rydén. Allt material på hela dryden.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt (gäller ej besökares inläggskommentarer eller om något annat anges). Det du hittar här i form av texter, bilder, filmer, övrig media, reflektioner, synpunkter, ståndpunkter, åsikter med mera är skapat utifrån egna värderingar och detta gäller även inlägg i samarbete med annan part. Vid återanvändande av något material från dryden.se, vänligen skicka en förfrågan först. Olovlig användning beivras.

Bloggen igår och idag

Sedan 1996 har jag haft personliga hemsidor och dagböcker online, som uppdaterats mer eller mindre frekvent. 2003 skaffades domänen dryden.se och 2006 blev det en blogg i det formatet den har idag. Runt 2011 började de mer reserelaterade kategorierna att växa och sedan 2014 ingår bloggen i nätverket Svenska Resebloggar. 2015 fick den titeln Traveler’s Edition och idag publiceras inlägg flera gånger per vecka, ofta dagligen. Bloggen är också medlem i nätverket Influencers of Sweden, Sveriges första och största yrkesnätverk för digitala influerare.

Bloggen har på senare tid uppmärksammats i nationell media, tävlingar samt hos andra resebloggare. På Instagram ökar följarskaran stadigt och flera bilder har återpostats av större konton, såväl svenska som internationella, med fem- och sexsiffrig publik. Till detta kommer Youtube-kanalen Traveler’s Edition, som har fokus på flygresor och reseguider.

Kontaktuppgifter

För frågor, mediakit, samarbeten, bildköp, produkttester, pressinbjudningar eller annat – skicka ett mail till daniel@dryden.se eller använd formuläret nedan.