Det var vad jag trodde…

…för när april närmar sig brukar det ligga i luften. Det är lite mildare, det är lite ljusare, det är inte så mycket snö och det börjar bli vatten på den sedan länge isbelagda Storsjön. Men inte i år. Inte på långa vägar i år. Innan snön har slutat att falla har det säkerligen landat en halvmeter innan veckan är slut. Och på lördag är det första april.

Skottade förresten av BlackPearl, som under veckan gått och blivit WhitePearl. Jag underdriver inte om det var tre decimeter nyfallen snö både på och runtom henne.

I morgon verkar det äntligen bli innebandy igen. I alla fall för mig, för jag tänker spela oavsett om jag så ska göra det själv. Nåväl, fungerade det när man var tio år så fungerar det väl nu?

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

9 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.