Kvällen då guldet kom hem

Är man Färjestad-anhängare är man bortskämd med finalspel de senaste säsongerna, för att inte tala om alla silvermedaljer som rasat in. I år, och ikväll, kom då äntligen guldet hem efter en rafflande serie mot Frölunda. Äntligen! Mitt personliga slutspelsminne kommer trots allt att bestå av sjunde semifinalmatchens sista minut i Jönköping. Wallins segerpuck lägger jag i samma minneshylla som Greger Arturssons guldmål mot Djurgården 1998 och Clas Erikssons suddenmål i semin mot Leksand året innan. Tack Färjestad! Tack Frölunda!

Så sent som igår, mitt framför den brinnande matchen, så kändes hockey-VM både avlägset och avslaget. Men jag är nog inne på Jönssons spår – jag vill ha mer!

Snön smälter förresten bort i rask takt nu. Isvägarna på Storsjön är stängda och utetemperaturen stiger konstant. Ytterligare ett vårtecken!

Föregående inläggDet var vad jag trodde…
Nästa inläggSista rundan på fötterna
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.