Är man Färjestad-anhängare är man bortskämd med finalspel de senaste säsongerna, för att inte tala om alla silvermedaljer som rasat in. I år, och ikväll, kom då äntligen guldet hem efter en rafflande serie mot Frölunda. Äntligen! Mitt personliga slutspelsminne kommer trots allt att bestå av sjunde semifinalmatchens sista minut i Jönköping. Wallins segerpuck lägger jag i samma minneshylla som Greger Arturssons guldmål mot Djurgården 1998 och Clas Erikssons suddenmål i semin mot Leksand året innan. Tack Färjestad! Tack Frölunda!

Så sent som igår, mitt framför den brinnande matchen, så kändes hockey-VM både avlägset och avslaget. Men jag är nog inne på Jönssons spår – jag vill ha mer!

Snön smälter förresten bort i rask takt nu. Isvägarna på Storsjön är stängda och utetemperaturen stiger konstant. Ytterligare ett vårtecken!

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här