Sista rundan på fötterna

För två år sedan köpte jag mina nuvarande Nike Air Pegasus. Två Göteborgsvarv har de hängt med, plus en hel del under resterande del av åren som gått. Så här i efterhand borde jag nog ha bytt dem redan efter förra årets varv på Sveriges framsida. Så blev det alltså inte, men nu börjar det kännas att de är inne på refräng och fade out. 2006 års upplaga blir sista rundan, sedan går de i pension. Då gäller det bara att hitta ett par nya sköna dojjor att kuta omkring i. Ett inte alltid helt lätt uppdrag.

Dagens träningspass blev förövrigt ett praktfiasko. I min naiva tro att snön var borta vid Östersunds skidstadion så åkte jag givetvis dit upp – för att upptäcka motsatsen. Ett varv på tre- kilometersslingan blev det, sen hade jag lite framförhållning och slutade. Mina knän brukar inte gilla slask-snö-is-underlag. Det var nog ett klokt beslut…

Föregående inläggKvällen då guldet kom hem
Nästa inläggÅterigen på flyget
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.