Återigen på flyget

Det har varit några helt otroligt sköna majdagar i veckan och termometern har visat nästan över 20 grader i Östersund – och det verkar fortsätta! Så, med sydostliga vindar och kvällssolen i väst så beslöt jag mig för att dra till flygplatsen och fota lite.

Resultatet ser ni nedan, med Storsjön i bakgrunden. Vet inte om det går att stå så mycket bättre än så här på den här flygplatsen och när planen drar iväg på bana 12.

Typiskt dock, en vecka kvar och jag har åkt på en förkylning. Inte värre än att den förmodligen är över på några dagar men den kunde jag gott ha besparat mig. Men, som så många gånger förr så är det inte så varmt som man tror. Majvärmen har fällt folk förr och man är lika lättlurad varje år den första värmeböljan dyker upp på vårkanten. Men vem kan rå för det? Det är ju… varmt!

Nu är förresten sommaren på ingång. Äntligen är det ljust när man blickar ut över stan klockan tre på morgonen!

Take off
Take off
Föregående inläggSista rundan på fötterna
Nästa inläggLong time, no see
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.