En blöt eftermiddag

Sköna maj, välkommen. Eller hur var det nu? Från att ha badat i sol för två veckor sedan badar vi nu i… ja, vatten. Regnet fortsätter att ramla ner och tack vare nordanvinden bjuds vi idag på den hissnande temperaturen av 4°C. I mitten av maj. Fantastiskt.

Nog mer ironi, varför inte nyttja tillfället? Har lånat hem en Silent Brass, så det finns planer på att börja latcha lite med trumpeten igen efter några års uppehåll. Dessutom helt ljudfritt för grannarnas skull, för det är inte mycket ljud som sipprar ut med Silent Brassen proppad i klockstycket. Ska bli mycket intressant att se hur mycket som sitter kvar av det man en gång lärt sig.

Har fortfarande inte inhandlat några nya skor så de längre kondispassen liggs det lågt med nu ett tag. Tur att det finns andra träningsalternativ. Har förresten planer på att sätta upp ett mål inför hösten. St. Eriksloppet ligger bra till både tidsmässigt och platsmässigt. Stockholm i början av september. Tja, varför inte?

Föregående inläggNya tider att sträva mot
Nästa inläggBollrädda målvakter?
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.