Long time, no see

Det var ett tag sedan sist (nästan ett halvår tror jag bestämt) men ikväll var det återigen dags att bege sig ut i stridens hetta. Medal of Honor hör till ett av mina mest spelade spel och det blev, med exempelvis landstigningen i Normandie, trendsättande när det släpptes 2002. Nu har det ju blivit både ifrånåkt och uppföljt (Pacific Assault) men vem bryr sig? En timmes onlinespel tackar man ju inte nej till. Ikväll märktes det dock att jag inte spelat på ett tag. Avtryckarfingret kändes sirap och siktet gick i slow motion.

En annan ”long time, no see”-händelse blev det tidigare ikväll när Worms återfanns och dammades av. Den gamla maskdödarklassikern (från 1994!) håller än vill jag lova, i alla fall första generationen som i mina ögon är ljusår bättre än de tragiska uppföljarna som sugit musten ur varumärket.

Nåväl, om några timmar blir det så ännu en roadtrip längs med Inlandsvägen. Jag har tappat räkningen på hur många det har blivit under våren och efter den här trippen är det ytterligare två kvar. Minst. Det är nästan så att 70 mil halvkass riksväg 45 börjar kännas lite tradig. Fast å andra sidan, det är kul att vara ute så det väger upp det mesta.

Föregående inläggÅterigen på flyget
Nästa inläggNya tider att sträva mot
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.