Bollrädda målvakter?

Hade vägarna förbi Stockholm Stadion i torsdags och lyckades få några skymtar av landslagets stängda träning inför Chile-matchen (2 juni, 1-1) och inför VM såklart. Upptäckte där bland annat att vi har bollrädda målvakter i laget. Jag tänker använda bilden nedan som bevis. Ibland fångar man den där rätta hundradelen av en sekund.

Stockholm ja. Spenderade några dagar där och hjälpte till i marknadsföringen kring Östersund Marathon på mässan inför Stockholms motsvarande lopp. Mycket folk och många trevliga pratstunder med folk från alla möjliga håll i världen. Alla var samlade för en och samma sak – att springa. Imponerande att många åker halva jordklotet för att ta sig runt en marathon. Det kallar jag för fighting spirit!

Alltså. Fotbolls-VM. Det är ju faktiskt bara några ynka dagar kvar till evenemanget man väntat på sedan EM-finalen för knappt två år sedan. Äntligen säger jag bara. Äntligen!

Bollrädda målvakter?
Bollrädda målvakter?

Föregående inläggEn blöt eftermiddag
Nästa inläggDagen efter – ingenting!
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.