Dagen efter – ingenting!

Det är söndag. En riktig praktsöndag. Många är säkerligen bakfulla, mår skit och tänker förmodligen ligga och sova hela dagen i det sköna vädret som vi fått nu. Själv tänker jag bara konstatera att det är dagen efter ingenting, där ”ingenting” i det här fallet står för inga mål. 0-0 mot Trinidad & Tobago är snudd på patetiskt.

En sak jag starkt gillar med VM i Tyskland är att man knappt har några arenor med störande löparbanor. Vi snackar publik rakt inpå planen, tajta arenor och det är ju upplagt för bra stämning! Äntligen några som har fattat grejen!

Några som inte fattat grejen är domarna. Två gånger på fem matcher har domaren sprungit ner till en maskande målvakt – för att ge tillsägelse. Ytterligare 30 sekunder rinner iväg och målvakten har lyckats dubbelt upp med att få tiden att gå, utan att ens få kort. Grattis. Eller nåt.

Föregående inläggBollrädda målvakter?
Nästa inläggMiraklet i Berlin!
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.