Dags att varva upp!

På lördag gäller det. Tyskland. I München. Med en fanatisk hemmapublik. Kan inte bli annat än fest och visst vore det väl underbart att bara få knäppa till dem och sonika förstöra deras egen turnéring? Ingenting är omöjligt, men visst måste vi lyfta oss en hel del för att nå kvartsfinal. Kan vi det? Det är det som är frågan…

Det regnar. Konstant. Från att ha varit rena åskskurar under dagen till en konstant gråtung himmel och blott 14 grader varmt (eller kallt, beroende på hur man väljer att tolka det). Men vad fasen, det är ju midsommar och då hör ju det här till. Jag brukar jämföra med julafton som i södra delarna av landet består av nästan exakt samma väder. Ett klart intressant fenomen, på varsin sida halvåret.

Den stora frågan jag ställer mig idag är varför Systembolaget i Vänersborg återigen inte kan erbjuda mig Staropramen Premium. Idag var det andra gången på kort tid som jag fick åka därifrån med en okryssad inköpslista. Nåväl, tur att det finns fler sorter.

Till sist, ha trevlig midsommar!

Dags att varva upp!

Föregående inläggMiraklet i Berlin!
Nästa inläggSaknad. Kall. Ospelad.
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.