Miraklet i Berlin!

Det är fredag. Början på helgen och dagen efter – miraklet! Efter den prakfiaskomatchen kändes hela veckan som en lång enda bakfylla men nu är vi äntligen back on track och på vilket sätt! Landslaget vet hur man ska dra ut på spänningen det där lilla extra. Anderssons sena kvittering mot Rumänen 1994 och kvitteringarna mot Italien och Danmark i EM 2004 är mycket bra exempel. Segern mot Ungern i VM-kvalet i höstas satt ju tämligen långt inne innan Ibra tillslut dundrade in bollen ur ingen vinkel i minut 92. Och ikväll, Freddie. På nick. I 89:nde matchminuten. Man älskar att vinna på det sättet, likväl som man mer än lovligt hatar att förlora på samma sätt. Men ikväll, ärligt talat – vem bryr sig? Inte jag. VM lever vidare!

På tal om något kanske inte helt annat, men nu har jag äntligen lagt beslag på ett par nya träningsskor. Inte helt oväntat ett par Nike Air Pegasus 2005.

Fast vem bryr sig ens om det en kväll som denna? Låt mig citera lite ur musikalen Grease:
“Freddy my love, I miss you more than words can say
Freddy my love, please keep in touch while you’re away
Hearing from you can make the day so much better”.

Nog fasen fick vi höra från Freddy ikväll (okej, jag vet att han kallas Freddie)! Tack!

Föregående inläggDagen efter – ingenting!
Nästa inläggDags att varva upp!
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.