Saknad. Kall. Ospelad.

Jag han knappt skriva klart mitt förra inlägg här (om regn, rusk och PS2-saknad) förrän himlen sprack upp och solen började gassa. Underbart! Har dagen till ära klippt en gräsmatta och innan jag slocknar i natt ska jag ha hunnit med två stycken VM-kvartsfinaler. Jag tippar (och chansar) på att Argentina och Italien blir de lag som når semin. Tyskarna orkar vi inte med längre, eller hur? Ukraina kan dock mycket väl skaka Italien men i slutändan blir det väl som vanligt att Gli Azzurri snubblar sig vidare på ett eller annat sätt.

Var ute på en morgonsession med kameran tidigt mot torsdag. Helt magnifikt vad många ställen lever upp vissa tider på dygnet. Jag har nog aldrig sett en i vanliga fall tråkig Götaälv-dal vara så läcker i kombinationen gryning och dimma. Skräckleparken och Vänern i Vänersborg likaså, och därifrån plockar jag dagens bild (nedan). Tummen upp, och nu kändes det verkligen som att sommaren kom igång på allvar. Det krävs så lite ibland.

I morgon är det juli. Och ytterligare två kvartsfinaler.

Godmorgon Vänersborg

Föregående inläggDags att varva upp!
Nästa inläggVärldens vackraste pokal
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.