En dos med tomhet

Det är slut. Över. Finito. Och precis som jag önskade sist (“Hoppas det blir Cannavaro. Hoppas det blir Italien.”) så blev det Gli Azzurri som tog tillbaka VM-pokalen, den underbart vackra skapelsen, efter 24 år på drift. Grosso slog straffen och hela Italien jublade medan större delen av den resterande fotbollsvärlden sörjde, för av någon anledning så är det inte så många som gillar italienarna. Sen var det väl en och annan som sörjer Zidanes uttåg gissar jag. Nu är det fyra år till nästa VM, 2010 i Sydafrika, men däremellan har vi ju ett EM att se fram emot 2008. Vi börjar med kvalet i september och Spanien på Råsunda. Ska bli mycket intressant. Men, om man skulle ta lite semester från fotbollen?

Det har blivit några 10km-rundor på Ursand. Det där är en riktigt trevlig sträcka att träna på med bra miljöer och mycket kuperat vilket genererar bra pass. Har du inte varit där så åk dit, du lär inte bli besviken. Har ju Kraftprovet i Trollhättan nästa vecka (21:e juli), det kanske vore idé att anmäla sig dit?

Föregående inläggVärldens vackraste pokal
Nästa inläggNär väst blev bäst
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här

Vinterinspiration

ICEHOTEL

BJÖRKLIDEN

LÅNGFÄRDS- SKRIDSKOR

IDRE HIMMELFJÄLL

TOPPTUR