Världens vackraste pokal

Nu är slutet nära. En månad går osannolikt fort när man har roligt dagarna i ända. Är det inte VM så har ju nu då juli visat sig från sin allra bästa sida och då blir det givetvis utomhusaktiviteter. Några grillningar är redan avklarade och fler lär det bli. Fast just nu är målet inställt på dagen D för Gli Azzurri. Italienarna har väntat sedan 1982 och nog är det riktigt bra tajming att tvätta bort smutsen från italiensk fotboll när tämligen hårda anklagelser ligger och jäser på hemmaplan. På söndag lyfter något lag världens vackraste pokal. Hoppas det blir Cannavaro. Hoppas det blir Italien.

Marcus beslöt sig tillslut för att lägga vantarna på pärlan han varit spekulant på. En vackert blå 9-3 Viggen cab. Perfekt när dagarna bjuder på närmare trettio grader och kvällarna på en bra bit över tjugo. Det blev naturligtvis en fotosession vid flygfältet och därifrån plockar jag dagens bild (se nedan). Nu blir det nog en tävlan oss emellan vem som bränner mest pengar på bensin i sommar. Jag ligger några hundringar före men om jag gissar rätt (vilket sker rätt ofta) så kommer han tämligen snabbt ifatt mig.

En sak som jag absolut måste få mer av är fotbollsgolf. Första rundan avklarades i söndags och det gav givetvis mersmak. Vad säger ni, en ny runda i helgen som kommer?

BlueSky

Föregående inläggSaknad. Kall. Ospelad.
Nästa inläggEn dos med tomhet
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.