Att lägga tegel

Drygt två ton tegel på söndagen. Ungefär lika mycket på måndagen och sedan ytterligare lika mycket på tisdagen. Det blir en hel del när man hjälper till med en takomläggning. Mina muskler borde vara hyfsat möra vid det här laget men av någon underlig anledning känns det mer utvilat än vanligt. Det verkar som att de här dagarna gjort susen, både för kroppen och för huvudet. Slappande blev det ju också, med bad och båtturer på Idefjorden och ända ut till Svinesundsbroarna. Sverige på ena sidan. Norge på andra.

Ja, innan ovan nämna tripp så var det både Smögen och Lysekil som avverkades innan och under helgen. Näst intill skandal att man inte nyttjat och nyttjar det där mer. Skämt å sido, det är två trevliga ställen som helt klart förtjänar fler besök under sommarmånaderna. Men, det får väl bli nästa år gissar jag.

Äntligen! Premier League drar igång nästa helg och Uniteds första match (hemma mot Fulham, 20/8) sänds såklart på Canal+. Frågan är ju dock bara hur man stoppar ryssbygget Chelsea från ännu en titel. Det kan bli en fin utmaning. I maj 2007 vet vi.

Föregående inläggNär åskan kom till stan
Nästa inläggNu är hösten här!
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.