När åskan kom till stan

Jag tänkte börja där jag avslutade sist: ”När kommer nästa åskväder?”. Det kom. Och gick inte helt obemärkt förbi trakterna kring Vänersborg och Trollhättan i förra veckan. Mäktigt, men som vanligt även respektingivande såklart och man känner sig aningen liten när blixt och smäll kommer i stort sett samtidigt så det skakar i allt från bilen när man kör eller det stora köpcentrat man just befinner sig i. Två gånger slocknade förresten Etage på Överby. Ja, sedan kom det ju naturligtvis en jäkla massa regn också.

Kom att tänka på en sak förut. Liseberg sommaren 2006 har ju faktiskt inte blivit av än och det finns inte ens i planerna. En rätt fet miss från min sida så det får man väl ta och försöka knöka in någon dag i någon vecka. Framöver. Typ. Det är ju faktiskt redan augusti och juli bara svepte förbi med kanonväder i stort sett från dag ett. Eller dag minus två om man ska vara petig, för redan sista dagarna i juni var ju riktigt nice. Precis som jag också skrev den 28:e juni…

Förresten, är det inte dags för fallskärmshoppet snart?

Föregående inläggEn och en halv månad
Nästa inläggAtt lägga tegel
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.