Nu är hösten här!

Då var det september 2006 och därmed kan väl också sommaren betraktas som över. Jag är rätt stolt. I slutet av juni tippade jag rätt vad gäller julivädret. I början på augusti, när det regnade som mest, var jag i farten igen och lovade kanonväder lagom till skolstarterna. Hoppsan, rätt där också. Så kan det gå.

Augusti kunde möjligtvis ha slutat lite bättre. Har suttit några dagar nu och druckit honungsvatten till förbannelse. Tror att jag klämt en hel burk honung, allt för att råda bot på min förkylning. Det går sådär, men det gäller att ha tålamod. Bra träning med andra ord. Har smått börjat skissa på hösten och kommit fram till att det kan bli en intressant sådan. Jag lever fortfarande med hoppet om att få tag på biljetter till Sverige-Spanien på Råsunda den 7 oktober. Innan det ska dock Bryan Adams klaras av och sedan blir det att tajma in Dragonforce mot slutet av oktober. Kan bli riktigt nice!

Samlar inspriation till en roadtrip också, likt den som blev av i Jämtland/Härjedalen förra året. Idéer är det inte direkt brist på, snarare tvärtom så det kan bli en mycket intressant planering.

Föregående inläggAtt lägga tegel
Nästa inläggKungligt på Hovet
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.