Mot sydligare breddgrader

Greta har stuckit söderut. Vidar också. Så även Lotta och Calle. Vem ska nu släpa med mig på stan för meningslösa shoppingrundor och ta med mig till H&M där jag får migrän? Vem ska nu ge mig runda och röda märken efter välträffande innebandybollar? Vem ska jag nu revanchera mig mot i 2-nudd? Vem ska jag överhuvudtaget spela det med? Vem ska nu spy ner mina kläder när inte Vidar gör det? Och vems katt ska nu krypa upp i knät för att bli kelad med? Well, bara ni känner att ni gör rätt för det är bara då jag tänker supporta beslutet att dra från stan. Men okej, lycka till. Trots allt.

Nu är det verkligen höst. Färgerna har satt en härlig touch på stan med omnejd och det blåser friska och kalla vindar från alla möjliga väderstreck. Nästan lite skönt att få dra på sig lite mer kläder än man är van vid. Än har det inte blivit någon roadtrip, men den kommer väl. Dock inget planerat än men kanske Mac är sugen? Hoppas på det, snart blir det ju re-union. Ska bli rackarns nice.

Lite blandade känslor idag med andra ord, men det kommer ju sådana dagar också. Bara att bita ihop och komma igen. Den kommande veckan kommer att bli avgörande i flera avseenden. Återstår att se om det blir en bra eller anus. Så att säga.

Föregående inläggKungligt på Hovet
Nästa inläggMindre träna. Mer spela.
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.