Botmedel? Träning!

Så har då november kommit till stan och det ligger, tro det eller ej, flera decimeter snö ute. Det blev troligtvis en smärre chock för många när vintern bara plötsligt dök på. Ena dagen kanonväder med klarbål himmel och fantastiska höstfärger. Nästa dag snövitt. Nästa vecka några decimeter snö och en fet julkänsla. Redan i slutet på oktober. Nej, jag klagar inte. Hellre snö, kallt och fint väder än regnblask och gråtungt novemberväder.

Kan också meddela att fjällen ser äckligt inbjudande ut. Snötäckta och vackra. Är skidsugen som fasen så målet är att få till åtminstone en skiddag innan årsskiftet. Får se när, var och hur man sätter det där i verket. Egentligen räcker det med en dag i Bydalen eller två för att jag ska vara nöjd. Enda kravet jag har för säsongen 06/07 är att bli av med Åre-oskulden. Nästan lite pinsamt att jag inte åkt där än, efter att ha bott nio mil från backarna i snart fem år…

Har förresten kommit ifrån mitt löparknä med en specialåtgärd – innebandy. Inga smärtor, bara rent nöje. Tyvärr blir det bara en timme i veckan vilket är i det snålaste laget. Det fanns ju en tid då man körde tvåtimmarspass på lördagar. Det var längesen nu. Undrar om det finns tillräckligt med folk som är morgonpigga nog att köra en lördagförmiddag. Någon? Maila i så fall.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar
Skriv ditt namn här