2006 kan hälsa hem!

När detta skrivs så har det gått 524 177 timmar av 2006, vilket betyder att klockan är cirka 17:00 på nyårsafton och att det pågående året bara har några få timmar kvar (sju, för att vara hyfsat exakt). Mörkret har lagt sig utanför och det börjar så sakteliga lida mot nyårsfest med mat, dryck och det berömda tolvslaget som får varenda hund i det här landet att krypa under sängen och hoppas på det bästa.

2006 har varit ett otroligt händelserikt år, med både bra och dåliga saker men då nyårskrönikor florerar på var och varannan webbplats, TV-kanal, tidning och så vidare så tänker jag bespara mig den energin här. Visst är det så att man blir lite sentimental vid varje årsslut. Det blir ett gäng tillbakablickar, man snackar minnen från i somras, den snygga skidvurpan i februari, alla ordgrodor man kläckt ur sig och man utbrister klischéer som “vad fort året har gått!” och så vidare. Det är väl så, tiden går fort när man har roligt.

Dags att runda av årets sista inlägg. 2006 är snart över, 2007 är välkommet och som vanligt så kommer det väl att ta ett halvår innan man vant sig att skriva ut rätt årtal. Inga större nyheter på den punkten alltså. Jag hoppas desto mer på fler nyheter och det finns en hel hög med projekt att ta tag i. Det är väl egentligen bara jag och Svenska Spel (jakten på 13 rätt lär garanterat gå vidare) som kan påverka den saken..

Så, gott nytt år! 2007 here I come…

Föregående inläggTjugofjärde i tolfte
Nästa inläggFrån barmark till snöslask
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.