Tjugofjärde i tolfte

Det är en lång gäspning som jag inleder julaftonens första minut med, för jag är nämligen brutalt trött just nu. Efter att ha åkt lite drygt 70 mil natten mot ”dan före dan” så var det rätt gott om brist på ordentlig sömn. Den sömn man fick var med en dubbelvikt rygg som skumpade fram på en halvtaskig E45:a någonstans i mellersta Sverige. Sedan fortsatte dagen, i sömnbristens tecken, med springande på shoppingcenter. Lägg där till för lite mat och för mycket kaffe, ett träningspass och en kvällsavslutning med två glas vin så kanske en tämligen korrekt bild framträder. Jodå, gäspningen känns befogad.

Det är alltså julafton, en väldigt grön sådan och med lika många plusgrader som på andra sidan halvåret (midsommar alltså). Egentligen borde man ta sig an uppdraget att kila ut och leta sju sorters blommor att lägga under kudden. Eller så accepterar man den gröna julen och njuter av Kalle Anka så gott det går. Fick ett SMS tidigare idag från norra Sverige. Där var det tydligen snö och minusgrader. Vilken klischéartad dag de verkar få. De tror säkert på tomten också…

Men för all del kära vänner, besökare och allt annat löst folk som besöker dryden.se – god jul och sköt om er! Ät med måtta, drick lagom och kör försiktigt om ni ska ut på vägarna! Det är i alla fall vad jag tänker göra. Julen är ju faktiskt väldigt trevlig när man väl får slappnat av och bara vara.

Föregående inläggAurora Polaris
Nästa inlägg2006 kan hälsa hem!
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.