Trettio dagar in

Hoppsan, nästan februari och jag har inte skrivit en rad här på över tre veckor. Ops. En svag känsla säger mig också att det kommer att bli tunnsått även i februari med uppdateringar, kommer att vara en aning off. För egen del blir det troligtvis fullt upp hela månaden och förhoppningsvis avslutas det hela med lite skidåkning. Det tog ungefär tre dagar, sedan var februari spikad och klar och det känns onekligen väldigt bra!

RDP-projektet jag talade om sist gång är så nära fullföljt man kan komma. Det är egentligen bara lite smådetaljer som ska ordnas men konceptet verkar fungera kalasbra och det blev i stort sett som jag tänkt mig. Skönt. Nästa projekt blir nog Operation Dra:jden Punkt ÄssE och beräknas ta fart i mars månad, när hetsiga februari har lagt sig en aning och man har fått andas ut några dagar. Har också lite BlackPearl-planer som jag skulle vilja ha gjort medan snön fortfarande ligger, fast som det känns nu blir det något för 2008. Om ingen nu händelsevis skulle vilja råka slänga en dv-kamera på mig vill säga…

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.