Och plötsligt blev allt så brett

Min gamla 17″:are har gjort sitt. I alla fall på mitt skrivbord. En rätt bra deal har nu gjort att det plötsligt står en 20″ widescreensak här. Det är som att kolla på en tennismatch. Man får vrida huvudet fram och tillbaka när man kryssar bland applikationerna på skrivbordet. Klart intressant fenomen, så jag funderar på att flytta bak skärmen några centimeter till och samtidigt installera nån trevlig widget som läser hur mycket musen flyttar sig per dag. Eller vill jag veta det?

Nej, dags att avrunda kvällen i skabbighetens tecken. McDonalds, here I come!

Föregående inläggSå var maj nästan över
Nästa inläggSå slog staden till!
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.