Så var maj nästan över

Här var det nästan en månad sedan jag skrev och även lovade en ny dryden.se. Det har hänt massor sedan dess (jag har blivit ett år äldre exmepelvis), kanske dock inte med sidan tyvärr men jodå, jag försöker lösa lite småknutar för att få upp lite nya saker framöver. Tidsschema? Inget. Inte jordens hösta prio just nu. Vad har då hänt? Tja, M har varit på besök en längre tid vilket naturligtvis har varit ordentligt trevligt. Och givetvis, då blir det lite roadtrips här, lite grillande där och så vidare. Och självaste jag har fått se platser i trakterna jag aldrig förut besökt. Storulvån, Handöl och lite andra mer eller mindre otillgängliga platser. Storulvån förresten, det var knappt Black Pearl tog sig dit. En bandvagn hade nog passat bättre på den vägen…

En av de bättre nyheterna den här månaden måste vara att Sonata Arctica inte bara släppt ny platta utan att de också gör Sverige-besök. I slutet av oktober och början på november har de tre spelningar och någon av dem ska givetvis besökas. Dock får jag nog säga att nya plattan var en aning tam om man jämför med tidigare material. Men, det blir väl till att lyssna in sig och den lär nog bli bättre med tiden.

Äntligen börjar också temperaturen stiga generellt sett. Nu har även Östersund fått den grönska som södra Sverige haft sedan början på mars. Känns det som. Grönt är det i alla fall och man bara känner att sommaren kommer krypandes. Sakta men säkert…

Norder Tväråklump i förgrunden, Getryggen i bakgrunden
Norder Tväråklump i förgrunden, Getryggen i bakgrunden

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.