Är det synd om Danmark?

Lördagen i Östersund har bjudit riktig högsommarvärme. Klarblå himmel, ljumma vindar och grönexploderade träd. Andra dagen i rad nu och det är njutbart som få andra saker. Givetvis laddade jag inför kvällens drabbning på Parken i Köpenhamn och jag fick en mästerskapskänsla i huvudet som inte riktigt kunde släppa. Men, en känsla som dock fick ett pinsamt slut.

Jag vet inte vem jag ska tycka mest synd om. Danskarna för att de inte fick spela klart matchen? Poulsen som fick hjärnsläpp och knytnävade Rosenberg i magen? Publiken som snuvades på slutklämmen av matchen? En svensk straffläggare som inte fick slå in 4-3? Eller supportern som förmodligen lär bli lynchad på Köpenhamns gator ikväll? Efter mycket moget övervägande har jag nog ändå beslutat att inte tycka synd om varesig danskar, supportern, Poulsen eller någon svensk straffläggare. Det är mest synd om fotbollen som ibland måste stå ut med sådana här praktfiaskon. När “säkerhetsvakterna” på Parken sov vidare passade ytterligare två supportrar att inta planen. Pinsamt? Nej, mycket värre än så.

Så, för att svara på rubrikfrågan. Är det synd om Danmark? Nej, inte ett dugg. Hoppas de inte tar sig till nästa års EM.

 

Sedan hoppas vi på att den här bilden kompletteras med namn. Den killen kommer inte att få det lätt framöver…

Föregående inläggSå slog staden till!
Nästa inläggHela Sverige under mig
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.