Årets pris i “kreativt utförande”

Det finns många kreativa människor på vår jord, i vårt land och i det länet som jag själv befinner mig i. Därför har jag nu instiftat ett pris för den mest kreativa förmågan. Premiärvinnaren blir den kvinna som under en tid utgivit sig för att vara polis, haft på sig uniform men framförallt målat om en bil för att efterapa självaste farbror blå.

Östersunds-Postens artikel i ämnet berättar mer.

Jag passar också på att instifta ett pris i den motsatta kategorin, där vinnaren får stå på ett torg och se dum ut. Detta fantastiska år är det faktiskt flera vinnare; alla ni som verkligen _trodde_ att det var en polisbil.

Ett stort grattis till samtliga vinnare!

Föregående inläggVem sköt plattsättaren?
Nästa inläggPlattsättarens öde
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.