Heja Sverige!

I dubbel bemärkelse. Nationaldag (och ledighet) men även en viktig landskamp mot Island i EM-kvalet. Försöker lite halvdesperat men ändå inte få tag på en biljett. Vore onekligen kul att vara på plats men det känns samtidigt inte så jätteviktigt.

Jag känner förövrigt hur det bara spritter i kroppen. Har inte tränat ordentligt sedan förra söndagen, däremellan ett kort inhopp i förra tisdagens match varpå ett eget lätt träningspass i fredags var det sista jag gjorde. Måste komma ut och springa av mig lite i morgon så det blir till att hitta nya vägar i okända områden. Hitta.se och kartmemo är det som gäller vilket är ett beprövat gammalt knep som fungerat många gånger förut!

Förresten, mina löparskor stinker gammal överkörd bäver. Tips på hur man bäst får bort stanken mottages tacksamt (tips: lägg en kommentar här nedan). Jag har testat frysen och jag har testat att tvätta skorna men det håller ungefär lika länge som en minttablett.

Föregående inläggStockholm va’!
Nästa inläggJag ska bannemig inte klaga!
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.