Hela Sverige under mig

I fredags hände det som inte fick hända och sent på lördagskvällen så upptäckte jag också detta av en ren slump. Att planera en resa åt ett håll är lätt. Att genomföra samma resa när man bokat biljetter andra hållet blir lite svårare och det var ungefär det här jag lyckats med. Efter en ångestladdad natt och ett snabbt samtal med ett flygbolag så löste det sig delvis. Tidigt på eftermiddagen lyfte jag således från ett Östersund som numera inte gör något annat än att bada i sol. Det var vackert, mycket vackert. Under mina fötter såg jag Frösön, Storsjön och Oviksfjällen i horisonten. Trots att jag bott i Östersund i fem år kan jag inte riktigt vänja mig. Jag blir lika barnsligt förtjust varje gång jag blickar ut över fjällvärlden.

52 minuter senare landade jag i ännu en stad som badade i sol och en liten stund senare mötte jag då äntligen upp M i city. Det blev grillning och allmänt softande resten av dagen. Klart njutbart och skönt för huvudet att faktiskt få vila en stund.

I morgon är det måndag. Början på en ny vecka och början på något nytt. Fortsättning följer…

Bilderna ovan är tagna med en Sony Ericsson K610i.

Föregående inläggÄr det synd om Danmark?
Nästa inläggStockholm va’!
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.