Missbruket fortsätter

Sitter här på jobbet och fortsätter mitt kaffemissbruk, även om denna dag inte riktigt nått upp till andra dagars intensiva och emellanåt hutlösa förbrukning. Det kanske är bra att man snart kommer hem till kaffemaskinen i butiken. Ett av få ställen där jag aktivt undviker bönorna eftersom blasket där smakar överkörd utter…

Fick ett samtal från ett icke känt nummer igår kväll. Det var en kvinna. Hon ville prata med mig, men jag var inte den Daniel Rydén hon sökte eftersom jag inte spelade (eller spelar) vollyeboll. Jag bor inte i Örebro heller. Det här var andra gången någon söker den här personen (första gången var 1998). Men det finns fler “kända” personer med mitt namn. För ett tag sedan var det en bekant visade mig respekt eftersom jag vunnit guldpennan. Att det var en journalist på Sydsvenska Dagbladet som kammat hem det priset och inte jag hade tydligen gått förbi den namnsökningen på Google…

Föregående inläggJag ska bannemig inte klaga!
Nästa inläggProppen ur
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.