När man inte kan träna…

Andra dagens krasslighet har passerat och en ridå av halsont har legat konstant över mig idag, även om det är bättre än igår. Nu på kvällen verkar dock kroppen få ta emot en feberattack också, som i en andra våg. Hallå, jag var ju inställd på arbete i morgon. Fortsättning följer…

Inställd match igår kväll och inställd träning nu ikväll. Miserabelt. Verkligen. Så i min desperata jakt på en gräsmatta börjar jag rota genom lite lådor, efter som jag vet att det bland dessa döljer sig något jag saknat. Länge. Mycket riktigt, där någonstans hittar jag Champions League 2004/05 till PS2, under en annan skiva. Det här var nog femtioandra gången jag letade men första gången jag lyfte på skivan överst…

Sparkar igång spelet till tonerna av CL-hymnen (oh, den är ju så vacker!) och drar igång några home/away-matcher (bortmålsfördelen påslagen naturligtvis) med Man United. Efter en halvknackig 0-0-match mot Änglarna på Old Trafford skåpar jag ut dem på bortplan, följt av stabil seger mot Fiorentina och Monaco.

“Äh, en match till…”. Spelet slumpar mig mot Roma. 1-1 på Olimpico och efter en frenetisk press lyckas jag kvittera underläget hemma. Förlängning följer och när klockan tickar in på minut 117 slår så Giggs in det förlösande målet. På frispark. Runt muren. In i krysset! Så vackert.

En annan helt sanslös sak är att jag nu ordbajsat om det också…

Föregående inläggPlattsättarens öde
Nästa inläggEn felande timme
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.