Plattsättarens öde

Det har uppstått frågetecken kring vår käre plattsättares öde på gården utanför Drydenska palatset. Frågorna har fullständigt strömmat in under hela dagen. Vem var han? Var kom han ifrån? Vem anlitade honom? Vem sköt honom? Sköts han alls och vem satte egentligen dit korset på graven? Eller var det egentligen bara en helt vanlig jävla jordhög?

Dryden.se kan idag avslöja rafflande detaljer i ärendet. Sent igår kväll (ungefär ett dygn sedan alltså) anlände två yngre män till gården nedanför Drydenska palatset. De parkerade en svart bil på gästparkeringen och möttes av den makabra synen av en gravliknande jordhög vid platsen där plattsättaren arbetat tidigare samma dag. Slutsatsen var lika klar som det finaste källvatten – här låg inte någon hund begraven utan en stackars oskyldig plattsättare. Trodde de. De riggade sonika korset i jorden, höll en obligatorisk tyst minut (som alltid när en plattsättare går bort) och försvann sedan snabbt upp i trapphuset.

Så fort solen gick ovanför hustaken påbörjades djupa researcharbeten. Det har framkommit uppgifter om att plattsättaren troligtvis inte alls låg begraven på platsen, att det hela troligtvis bara var en helt vanlig jävla jordhög och vad som förmodligen är planerad att bli en rabatt. Men det är klart, det är ju bara teorier. Ärligt talat har inte plattsättaren synts till under hela denna efterföljande dag. Om det beror på att undertecknad inte lämnat palatset eller att den mystiske plattmannen faktiskt inte är med oss längre vågar vi bara spekulera om…

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.