Pokervinst och regnfritt!

Medan övriga Sverige, som det verkade, klagade över pissväder med regn och rusk så njöt Östersund av sol och 22°C. Det är nästan ett olikt midsommarväder med när det väl infinner sig så njuter man såklart. Jag och Mac riggade för fest och på den sistnämndes initiativ blev det en riktigt kaloririk tårta med grädde, vaniljfettoprylar och jordgubbar. Underligt det där med de där röda guldklimparna förresten. Vi åkte runt i hela stan och letade. Var hittade vi? Vid ICA Blå Center såklart, ett drydianskt stenkast från palatset. Nåväl, Black Pearl fick rulla och det är ju inte helt tokigt.

I Castle MacUrcus vankades det på kvällen flera sillsorter, potatis, lax, nubbe och diverse sånger – helt improviserat. Nästan lite imponerande även om tonarten skiftade beroende på person och sång. Nåväl, även tårtan fick plats såklart och efter diverse skitsnack åkte pokerprylarna fram…

Självaste Mac spelade tidigt bort sig, Karro stod näst på tur och plötsligt var det bara jag själv och Jocke kvar. En all-in senare stod undertecknad som segrare. Det är i sådana lägen man ångrar att det inte var pengar inblandat.

En riktigt soft midsommarafton fick sedan sitt slut med en promenad hem i Östersundsnatten. Nu har solen börjat gå upp och det är dags att börja avrunda. Alltså. Jag älskar sommaren, det bara är så.

Föregående inläggMiljöstaden? Eller inte…
Nästa inläggSom ett Scott i köket
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.