Proppen ur

Två dagars jobb och jag har känt mig en aning frustrerad över allt och ingenting. Jag vet inte vad det beror på, men bara vetskapen på att jag inte har tränat på över två veckor plus den andra vetskapen om att det snart var dags kan ha med saken att göra. Lite för mycket energi som inte fått utlopp och lite för mycket vilja som fått dämpats kan vara orsaker. Så, det kanske inte är så konstigt att jag känner mig så rejält lättad i kropp och själ nu när jag så sparkat på bollen ikväll. Det tar nämligen hårt på krafterna att å ena sidan jaga bollen och därtill också försöka få död på de tre miljoner mygg som svärmade över Hovängen denna kväll.

Snart midsommar. Just nu stressar varenda människa runt som illrar i jakten på nubben, sillen, potatisarna och allt där till. Själv lutar jag mig tillbaka och bara njuter av att det är skönt väder och att jag faktiskt bara tänker ta det lugnt. Skippa hypen, slippa beslutsångesten över vad jag ska göra och bara… slappa! Minns förresten tillbaka lite på 2005 års, den var så jäkla nice så jag tror jag bjuder på en bild därifrån. Skål, i efterskott.

Det blev inget rökförbud på gågatan i Östersund. Det var lite synd tycker jag. Det hade helt klart varit kul att se utvecklingen av ett sådant beslut och framförallt kunna njuta av frisk luft på en hårt gångtrafikerad promenadgata.

Men alltså. Återigen midsommar. Vad ska jag göra egentligen? Har ju beslutsångest. Trots allt…

Sill och nubbe

Föregående inläggMissbruket fortsätter
Nästa inläggMiljöstaden? Eller inte…
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. men damn it! dom kan väl inte införa rökförbud överallt heller!? dessutom gillar väl inte du shopping ändå, och det ligger ju nästan bara h&m‚Ķeeh‚Ķklädbutiker där 😉

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.