Som ett Scott i köket

Ikväll kunde de som närvarade i det Drydenska palatset bevittna något mycket ovanligt. Självaste jag själv stod vid spisen (i och för sig inget ovanligt) och har nu käk för i alla fall fyra-fem dagar framöver (men det där är däremot ovanligt). Kvällens publiksiffra uppgick till en – jag själv. Men det var rätt trevligt ändå.

När käket var ordnat blev det paketöppning. Jag var förbi Erik tidigare ikväll (efter att jag fusksolat) och plockade mina vinster från snöfotbollsturnéringen i Åre under VM tidigare i år(e). Ja, vi vann ju den turnéringen efter att ha skåpat ut några norrmän i finalen. Svensk finess slog norskt fulspel. Nåväl, en hjälm, ett bar brillor och senare ska det tydligen dyka upp ett par stavar också. Kunde inte, trots det miserabla resultatet, låta bli att lägga upp en bild. Varsågod.

Förresten, det blir kalasgod köttfärssås med pasta i morgon. Och i övermorgon. Och dagen efter det…

Scott
Scott
Föregående inläggPokervinst och regnfritt!
Nästa inläggVem sköt plattsättaren?
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.