Stockholm va’!

Idag har jag givit copy ‘n paste ett ansikte. Ett stort sådant ansikte. Markera. Kopiera. Alt-tabba. Markera. Klistra in. Räcker tusen gånger tro? Nåväl, jag är inte bitter om det nu låter så. Jag njuter faktiskt av ett välbehövligt miljöbyte. Jag menar, det är ju faktiskt inte bara jobb, dygnet har fler timmar.

Efter det känslomässigt ändlösa klickandet fram och tillbaka behövde min hjärna ett happy place. Happy place i mitt fall stavas M, så efter ett matbesök hamnade vi på ön. En stor grönskande sak nästan mitt i stan där vi drog runt. Fotade, snackade skit och bara njöt. En riktigt jävla skön kväll helt enkelt.

Förresten, jag har jag börjat mobilfota. Rätt mycket dessutom. Ända sedan jag skaffade K610:an för en månad sedan har kameran gått rätt varm faktiskt. Jag vet inte, det måste ha med möjligheten för snabba basic bilder som lockar. Jag menar, mobilen är alltid med i fickan. Systemkameran är nästan alltid med men långt ifrån lika flexibel. Och fotonördigheten är både tung, flexibel och alltid med på samma gång. Hopplöst fotonördig med andra ord. Jag känner mig stolt inför det faktumet och tänker bannemig fortsätta på inslagen väg.

Exempel på snabbshot. P-platser, men bara för de boende va. Liksom.

Boende va

Föregående inläggHela Sverige under mig
Nästa inläggHeja Sverige!
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.