Vem sköt plattsättaren?

När jag gick till jobbet vid niotiden i morse upptäckte jag en trevlig sak. Efter att entrén och gården sett ut som ett komplett bombnedslag nu ett tag (ungefär som Iwo Jima, om ni exempelvis sett Flags of our fathers som undertecknad dessutom såg kvällen till ära) så verkar det vara saker på gång. Just som jag tog steget ut på gården höll jag också på att snubbla på farbror plattsättaren. Det såg minst sagt lovande ut, ett klart lyft mot tidigare. När jag senare på kvällen kommer hem finner jag inga ord för min bestörtning. En stor jordhög ligger vid platsen där han satt och jag börjar ana det värsta. Ett simpelt träkors, en tyst minut och en bild på det hela fick hedra minnet av honom. Nu är bara frågan – vem sköt plattsättaren? Och vem ska slutföra jobbet?

Fler intressanta saker var på G. Satt och skrev SMS på mobilen och eftersom jag under knappt en månad försökt att tjafsa mig fram med T9-ordlistan så stöter man på ordförslag man inte riktigt förväntar sig. “Jag saknar dig” blir “Jag räknar dig”, “ut” blir “tt” och det senaste förslaget uppkom tack vare tips från Mac. Jag skrev “Idag var jag på en bondgård. Där såg jag en…”. Ja, vad såg jag egentligen?

[1] böck
[X] Åmål
[2] anal

Rätt svar hittar du längst ner på sidan om du vänder skärmen upp och ner…

Jag kan förresten meddela att Flags of our fathers var en riktigt bra film. Inte sett? Se.

* Rätt svar på frågan om vilket ord jag sökte är “bock”.
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.