20 mils minutprecision

Dåså, då var man återigen på hemmaplan efter nattens långa roadtrip på lite drygt 70 mil. Exakt klockan 04:00 rullade vi ut från Statoil i Sveg med målet att nå Östersund klockan sex. Så, exakt klockan 06:00 rullade vi in i Lillängerondellen och vi kan väl kalla det för tämligen god precision. Då hann vi dessutom med att stanna och fotografera en frukostsession strax söder om stan. Älgen bjöd väl knappast in oss till måltiden men han sa å andra sidan heller inte så mycket när jag slängde fram telet och började mata bilder i äkta tysk turistanda.

Östersund mottog oss lite bättre än Jämtland (som bjöd på konstant regn). Vi rullade in i stan med uppehållsväder och Bryans “When you’re gone” på OneFM. Symboliskt för att stan saknat oss? Kanske, eller så var det bara gammal vanlig hederlig Adams-nördighet som cirkulerade i mitt huvud.

Kan också meddela att Black Pearl inte är någon direkt törstande bil när man drar på långresor. 0,74l/mil ser jag som klart godkänt. Att vi sedan kör som gudar gör ju givetvis sitt också.

Nej, ner med tvätten och sedan blir det frukost och film. Sedan får vi se om jag lyckas hålla mig vaken…

Föregående inläggIn the republic…
Nästa inläggSvarta fingrar och CL-seger
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.