Jag är uppriktigt sagt lite orolig. Det är ett schizofrent väder. Sol, duggregn, uppehåll och hällregn och så börjar det om. För en stund sedan mullrade det i taket av allt vatten men nu har nästan solen stuckit fram så att solbrillorna måste på. Men, varför så orolig då? Jo…

I morgon är det dags. 2007 års konserthöjdpunkt äger rum nere i Skåne och jag är givetvis på plats med det “gamla vanliga” gänget. Vi pratade lite taktik idag. Regn och konsert i Bryan-sammanhang är i alla fall något som jag fortfarande är oskuld med och givetvis vore det ju allra trevligast om det blir kalasväder. Hej och hå Sunne ’99 – will never forget. Hej och hå Helsingborg 2004, den spelningen kommer jag heller aldrig glömma. Och ändå var Danmarkspelningen (dagen efter Helsingborg) strået vassare trots inte ens hälften så bra väder. Jag tror faktiskt att jag tackar danskarna för det…

Nej, dags att kila iväg. Det vankas fotografering av kusinbarn. Kameran är fulladdad, minneskortet formaterat och redo för nya äventyr. Hej och hå. Igen.

 

1 KOMMENTAR

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här