Årets lögn och lite till

Jag har just stött på årets lögn, av ett i sina egna ögon troget Bryan Adams-fan, varpå uttalandet sedan förvandlats till trycksvärta i tidningen. Satt nämligen och googlade lite på Christinehof-gigets efterdyningar och hittade både recensioner och lite annat. Bland annat följande citat som jag hämtat oklippt och ocencurerat från ystadsallehanda.se:

Susanne Andersson och Magnus Petersson från Värnamo tillhör Bryan Adams mest trogna publik.
– Det här är vår sjätte konsert. Första gången var 1984 och sen dess har vi gått varje gång han är i Sverige, säger Susanne Andersson.

Alla konserter sedan 1984 och totalt sex stycken. Inte en enda nuffra är rätt och ekvationen brakar samman redan vid blotta tanken. Inte ens ett tryckfel räddar det hela (som att det skulle stå 1994 istället). Bara sedan 2002 har Bryan givit sex konserter i Sverige. Hej och hå. Fel, fel och åter fel och var tidningarna hittar alla “fans” (slash original) är obegripligt. Dessutom är ju Värmamo så ohyggligt långt. Jag menar, 20 mil. Det är ju nästan så Östersund hamnar i lä med sina… ehum… 110 mil.

I övrigt ger tidningarna tämligen svala betyg för spelningen. Aftonbladet kallar det “jämntjockt utan glöd” och Trelleborgs Allehanda skriver “Rock’n’roll på cruise control”. Har du hittat fler recensioner? Lägg en kommentar nedan och glöm för bövelen inte länk!

Föregående inläggBryan Adams gick inte att stoppa!
Nästa inläggThe best of Hammy
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

  1. Äh. Idioter. Nästan lika illa som danskjävlarna.
    Träffade förresten en tjej som var på sitt 50:e gig i lördags. Där du. Där ligger vi i lä allihop 🙂 Och hon började 2004.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.