Dimljus och måsskit

Jag blev stannad av polisen i en rutinkontroll tidigare ikväll, vid den klassiska informationsskylten i södra Vänersborg. Han tyckte att jag låg aningen för nära framförvarande bil och det hade han givetvis en poäng i (shame on me). Sedan poängterade han att jag körde med dimljusen påslagna och ja, det gjorde jag också. Med halvljusen hävdade han. Med parkeringsljusen hävdade jag och visade honom skillnaden. Ja, precis. En trafikpolis som inte kan se skillnaden på halvljus och parkeringsljus. Nåväl, vi kom överrens tämligen snart och ett alkoholtest senare var jag på rullande hjul igen.

Hos Andy blev det film, Pathfinder, en halvskum rulle med engelsktalande infödningar och skandinavisktalande vikingar (eller kanske “skandinaviskur talandeur vikingur” passar bättre?). Det där är ingen film ni behöver lägga någon energi på att se, det finns helt klart bättre alternativ.

Jag och Mac blev förövrigt attackerade av en mås(jävel) medan vi rastade vovven efteråt. Två gånger dessutom! Splasch och splasch bara någon meter ifrån oss. Tio meter upp cirkulerade ett vitt skyldigt fjäderfämiffo.

Har haft lite fotosessioner när systerbarnen varit i närheten, de senaste dagarna. Leylia är det nya tillskottet i familjen och Vidar blev mycket imponerad över morbrors radiostyrda flygplan. Fast på bilden nedan är han mest intresserad av något i gräset. Jag gillar dock skarpt hands klädstil. Cool kille!

Föregående inlägg[fewra ee fewra]
Nästa inläggGrillat och rivsår
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

  1. [citat]
    Jag gillar dock skarpt hands klädstil. Cool kille!
    [/citat]

    Behöver jag verkligen säga något? ;P

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.