Grillat och rivsår

Det blev en eftermiddag, kväll och natt på Ekudden. Jag själv, Onkel Mac och farbror Andy tog en grabbkväll och då åkte pokerprylarna fram tillsammans med öl, Hallands fläder och en riktigt nice måltid med grillad kyckling och andra trevliga saker.

Mac vann pokern, efter att jag själv med ytterst små tillgångar på slutet gått all in med värdelösa kort. Men, vad ska man göra?

Totte, hunden alltså, var riktigt på igår. Det började när jag stod på knä och fotade. Vet inte riktigt vad han såg i mig men kanske lockades han av min snygga häck. Han var stenkåt resten av kvällen och det var nästan lite jobbigt. Fast mest jobbigt var det nog för Totte själv som led av tydlig sexuell frustration…

Sotis, katten alltså, var inte lika på och framförallt inte när han fick syn på Totte. Det där är två fyrbenta saker som inte går så bra ihop så med en rivstart flög han ur Macs armar och lämnade några spår efter sig.

Hur som helst, trevlig kväll grabbar!

Föregående inläggDimljus och måsskit
Nästa inläggAtt framkalla handsvett
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.