Hammys äventyr

Jag kan inte låta bli att gapskratta åt Hammy i Over the hedge och det räddade min lunch idag när jag hittade ett klipp jag inte tidigare sett…

Mac, Karro och bror var här ikväll. Det blev nog tre timmar totalt med Buzz-spelande. Undertecknad tog två segrar (varav en i utslagsfråga mot Mac) och Mac tog kvällens sista titel. Jag tror han var rätt nöjd med det, även om vi alla vet att flest segrar vinner. Eller hur?

Senaste modeordet: sambo. Shit.

Föregående inläggSvarta fingrar och CL-seger
Nästa inläggHög drydiansk ranking!
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.